Home

Coronavirus *update* 01-04-2020

Beste klanten,

Bij deze een nieuwe corona update. Zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten zijn de genomen maatregelen van kracht t/m 28 april.

Er is ook een nieuwe update voor de optiek. Eerst gaven wij aan, via de branche organisatie, dat een oogmeting nog uit te voeren was omdat de apparatuur een fysieke barrière vormt.

Dit is aangepast. Een oogmeting mag nu alleen nog in ‘nood’. Bijvoorbeeld voor mensen met een vitaal beroep. Is je bril kapot? Kun je slecht zien omdat je een staaroperatie hebt gehad? Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Voor service blijven we nog beschikbaar. Een bril afstellen is ook mogelijk, met een beetje extra moeite lukt dat zelfs vanaf 1,5 meter 
Wij staan nog steeds voor jullie klaar, zelfs in deze bizarre tijden. Is er iets aan de hand met bril en/of contactlenzen? Neem contact met ons op, we komen er wel uit.

Lenzen & vloeistoffen zijn ook gewoon te leveren, dit doen wij nu alleen zonder de (half) jaarlijkse controle.

Wat trouwens wel heel goed kan op 1,5 meter afstand is zonnebrillen passen  Kom maar eens kijken wat we voor moois hebben. Wij waren goed voorbereid op vele zonnige uurtjes.

Uiteraard in goede gezondheid en niet met meerdere personen tegelijk.

Wij wensen iedereen succes, sterkte en goede gezondheid toe!

Onze openingstijden passen we aan. **Op vrijdag & zaterdag zijn we tot 16:00 geopend en deze week gaan we donderdag dicht.** Dan kunnen we ook een dag extra onze zoons samen les/aandacht geven 🧐
Elke week laten wij weten als wat de openingstijden zullen zijn.

Wil je buiten de openingstijden contact met ons opnemen? Dat kan via 06-46264216.

Groetjes,

Erik & Jeanette de Knegt

Jouw opticien in Zeeland

Ruim 15 jaar staat opticien Aafjes Optiek in Zeeland voor goed zicht en dat mag gezien worden! Met onze uitgebreide collectie merkmonturen is er voor iedereen een mooie, passende bril. Van kunststof tot titanium, tijdloos of juist modern: voor ieder wat wils. Wij hebben jarenlange ervaring in de particuliere optiek wat ervoor zorgt dat wij de nodige kennis in huis hebben. Maak bij ons een afspraak en reken op een opticien die je voorziet van goede aanpassing van (multifocale) glazen.

Kom langs bij jouw opticien in Zeeland of maak een afspraak

Samen kijken we naar een passende bril met de juiste glazen. Voor elk paar ogen een passende kijkoplossing. Van een enkelvoudig glas tot aan het meest geavanceerde multifocale glas. Of de nieuwe digitale glazen speciaal voor 18 – 42 jaar. Daarbij bieden we echte optiekmerken aan zoals bijvoorbeeld Anne et Valentin, Blackfin en Etnia Barcelona. Zo kies je zelf een passende look van kwaliteit gemaakt. Liever geen bril? Daar kunnen wij ons niets bij voorstellen, maar we meten ook alle soorten contactlenzen aan. Kies voor daglenzen, multifocale lenzen of bijvoorbeeld nachtlenzen. Samen kijk je met een opticien tijdens een afspraak voor de beste kijkoplossing.

Laat je verassen

Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Kom eens langs en laat je verassen door ons ruime aanbod of maak een afspraak met onze opticien in Zeeland. Ons deskundige personeel staat voor je klaar om je van vrijblijvend advies op maat te voorzien. Wij zijn een opticien in Zeeland die staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Geniet van optimale service en laat je volledig informeren. Van harte welkom bij Aafjes Optiek en graag tot ziens!

2 weeks ago

Marleen was toe aan een goede bril voor naast haar lenzen.

Omdat de bril niet de hele dag gedragen wordt moet deze licht & stevig zijn en het liefst nog goed staan natuurlijk 😉

Dat is erg goed ... See more

3 weeks ago

En alweer een prachtige Anne et Valentin uit de nieuwe serie.

Superleuk, vrolijk, apart & eigenwijs. Dat was ook precies wat bij mevr Bustraan past 😊Het blijft toch geweldig om te zien dat ... See more

3 weeks ago

Diversiteit leidt tot perfecte harmonie BLACKFIN - Titanium Eyewear

3 weeks ago

😎 Zou jij ons willen helpen? 🤓

Facebook heeft een nieuwe functie & het duurt een paar seconden om te doen!

Wij zouden het erg op prijs stellen als je op de pagina van Aafjes Optiek zou willen ... See more

1 month ago
Foto's uit het bericht van Aafjes Optiek

Model FLIGHT - Concept Formacolor

1 month ago

Jaap ging zijn lees deel als verte deel gebruiken, dus was hard toe aan nieuw zicht 🧐

Samen met deze gave JF-REY is dat helemaal gelukt 👌🏻
Stoere combinatie van transparant kunststof met ... See more

1 month ago

Nieuw binnen: SS20 collectie geïnspireerd vanuit de krachtige en kleurrijke natuur. Etnia Barcelona 🤓

1 month ago

Het belangrijkste soort vrijheid is om te zijn wat je echt bent.

ROCKVILLE - Blackfin Sun

1 month ago

Model REMIX - Concept Superpose - Anne et Valentin

1 month ago

Beauty of technology. Highlighting screwless eyewear series, the fusion of thin metal and sophisticated acetates into contemporary and intense color schemes. JF REY Patented Design. JF REY . BLOW UP ... See more

« 2 of 18 »