Home

Jouw opticien in Zeeland

Ruim 15 jaar staat opticien Aafjes Optiek in Zeeland voor goed zicht en dat mag gezien worden! Met onze uitgebreide collectie merkmonturen is er voor iedereen een mooie, passende bril. Van kunststof tot titanium, tijdloos of juist modern: voor ieder wat wils. Wij hebben jarenlange ervaring in de particuliere optiek wat ervoor zorgt dat wij de nodige kennis in huis hebben. Maak bij ons een afspraak en reken op een opticien die je voorziet van goede aanpassing van (multifocale) glazen.

Kom langs bij jouw opticien in Zeeland of maak een afspraak

Samen kijken we naar een passende bril met de juiste glazen. Voor elk paar ogen een passende kijkoplossing. Van een enkelvoudig glas tot aan het meest geavanceerde multifocale glas. Of de nieuwe digitale glazen speciaal voor 18 – 42 jaar. Daarbij bieden we echte optiekmerken aan zoals bijvoorbeeld Anne et Valentin, Blackfin en Etnia Barcelona. Zo kies je zelf een passende look van kwaliteit gemaakt. Liever geen bril? Daar kunnen wij ons niets bij voorstellen, maar we meten ook alle soorten contactlenzen aan. Kies voor daglenzen, multifocale lenzen of bijvoorbeeld nachtlenzen. Samen kijk je met een opticien tijdens een afspraak voor de beste kijkoplossing.

Laat je verassen

Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Kom eens langs en laat je verassen door ons ruime aanbod of maak een afspraak met onze opticien in Zeeland. Ons deskundige personeel staat voor je klaar om je van vrijblijvend advies op maat te voorzien. Wij zijn een opticien in Zeeland die staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Geniet van optimale service en laat je volledig informeren. Van harte welkom bij Aafjes Optiek en graag tot ziens!

1 month ago
Foto's uit het bericht van Aafjes Optiek

Vanaf morgen verkrijgbaar in onze winkel GLASKLAR-Brillenspray €6,00 en GRATIS navulbaar.

Ideaal voor thuis of om een flesje van in je tas te bewaren.

Het concept van de GLASKLAR-brillenspray is ... See more

1 month ago

🌞 Geniet van de zomer met de nieuwe sun frame collectie van Etnia Barcelona 😎

2 months ago

Onze prachtige collectie Anne et Valentin de meest uitgebreide van Zeeland 😎🤓

2 months ago

Binnenkomen voor nachtlenzen en weg gaan met een toffe bril! Dit overkwam Jan. Hij had ons gevonden als officiële nachtlens dealer en had daar wel interesse in.

Helaas kan dit bij Jan niet i.v.m. ... See more

2 months ago

Oh how very O COOL you are... 🧡

2 months ago

Kleur is de spiegel van de emoties

BLACKFIN - Titanium Eyewear

2 months ago

Nieuwe Collectie zonnebrillen 😎

Ga je bijna op vakantie en draag je normaal een bril? Maar vind je dit niet handig ivm de hitte, zwemmen of andere bezigheden, dan zijn dag lenzen een uitkomst ... See more

2 months ago

Lony Blom was op zoek naar een 'bril voor erbij'. Nou zeg nou zelf, dat is toch wel iets meer geworden dan dat 🤓.

Naast deze mooie bril waar we de hogere sterkte netjes in hebben verwerkt is Lony ... See more

3 months ago
Foto's uit het bericht van Aafjes Optiek

Nu zijn we zelf ook heel blij met ons nieuwe merk Etnia Barcelona maar mevrouw Francke was op slag verliefd 😍
Zie maar eens hoe blij ze is met de brillen.

Ook nieuwsgierig naar deze betaalbare ... See more

3 months ago

De zomervakantie komt eraan! Denk op tijd aan bril APK, daglenzen, zonnebril, zonnebril op sterkte of aan een reservebril voor op vakantie. Aafjes Optiek helpt je graag verder!

Bij aankoop van ... See more

« 3 of 9 »