Home

Welkom op de website van Aafjes Optiek

Ruim 15 jaar staat Aafjes Optiek voor goed zicht en dat mag gezien worden!

Met onze uitgebreide collectie merkmonturen is er voor iedereen een mooie, passende bril. Van kunststof tot titanium, tijdloos of juist modern, voor ieder wat wils.

Samen kijken we naar een passende bril met de juiste glazen. Voor elk paar ogen een passende kijkoplossing. Van een enkelvoudig glas tot aan het meest geavanceerde multifocale glas. Of de nieuwe digitale glazen speciaal voor 18-42 jaar.

Liever geen bril? Daar kunnen wij ons niets bij voorstellen maar we meten ook alle soorten contactlenzen aan. Van daglenzen tot multifocale lenzen en nachtlenzen.

Ook voor hoortechniek bent u bij Aafjes Optiek op de juiste plaats. Marlies Aafjes van Aafjes Horen, is StAr gecertificeerd en werkt met de meest geavanceerde hoortoestellen.

Bekijk onze website voor meer informatie of:
Kom eens langs en laat u verassen door ons aanbod, van harte welkom en graag tot ziens!

1 month ago

Ook voor de allerkleinste hebben wij stoere zonnebrillen met 100% UV filter, in diverse kleuren en modellen van het merk Julbo. Met de mooie pasvorm en flex systeem sluit deze zonnebril mooi op elk ... See more

1 month ago

De nieuwe collectie Anne et Valentin zonnebrillen zijn binnen. Vind jij ze net zo mooi als wij?

1 month ago

Weer een toffe bril uit de JF-Rey collectie 🤓

1 month ago

J.F Rey, Prachtige, unieke en eigentijdse brillen voor mensen die zichzelf durven te zijn! Ben jij hier naar opzoek kom dan snel naar onze winkel.

1 month ago
Foto's uit het bericht van Aafjes Optiek

Vandaag kwam Jos zijn nieuwe bril ophalen. De bril moest sterk en licht zijn. En er natuurlijk ook nog goed uit zien 🤓. Zoals jullie zien is dat goed gelukt met dit Blackfin montuur van puur ... See more

1 month ago

Nog meer moois uit de CarbonWood serie van JF-Rey 🤓

1 month ago

Wil je een Modern en Stijlvol montuur, net een tikkeltje anders dan de rest? Kom dan snel naar AafjesOptiek en maak kennis met de Carbon Wood collectie van J.F.Rey. Hout en Carbon zijn bij deze lijn ... See more

1 month ago
Tijdlijnfoto's

Wauw wat een plaatje, Anne et Valentin

1 month ago
Tijdlijnfoto's

Deze toffe bril is bij ons te koop 🤓

1 month ago
Tijdlijnfoto's

Een greep uit de nieuwe collectie Anne et Valentin, de grootste collectie van Zeeland.

« 3 of 5 »