Home

Van 6 t/m 20 juli zijn we i.v.m. vakantie gesloten.
Daarna staan we weer paraat!

Denk aan de bril apk, zonnebril (op sterkte), daglenzen (vanaf €25,- per 30 pack), etc.

Welkom op de website van Aafjes Optiek

Ruim 15 jaar staat Aafjes Optiek voor goed zicht en dat mag gezien worden!

Met onze uitgebreide collectie merkmonturen is er voor iedereen een mooie, passende bril. Van kunststof tot titanium, tijdloos of juist modern, voor ieder wat wils.

Samen kijken we naar een passende bril met de juiste glazen. Voor elk paar ogen een passende kijkoplossing. Van een enkelvoudig glas tot aan het meest geavanceerde multifocale glas. Of de nieuwe digitale glazen speciaal voor 18-42 jaar.

Liever geen bril? Daar kunnen wij ons niets bij voorstellen maar we meten ook alle soorten contactlenzen aan. Van daglenzen tot multifocale lenzen en nachtlenzen.

Ook voor hoortechniek bent u bij Aafjes Optiek op de juiste plaats. Marlies Aafjes van Aafjes Horen, is StAr gecertificeerd en werkt met de meest geavanceerde hoortoestellen.

Bekijk onze website voor meer informatie of:
Kom eens langs en laat u verassen door ons aanbod, van harte welkom en graag tot ziens!

2 months ago

Dat een sportbril op sterkte het sporten leuker en veiliger maakt, dat weten we allemaal. Voor sportbrillen op sterkte kun je altijd bij Aafjes Optiek terecht. Volgende week 10% introductie korting.

2 months ago
Foto's uit het bericht van Aafjes Optiek

Mw Verkamman heeft twee hele goede keuzes gemaakt, en daarbij gebruik gemaakt van onze zonnebril actie (zonneglazen kado bij een multifocale bril) We wensen je veel kijk plezier.

2 months ago

Dit prachtige JF-REY montuur is van de nieuwe collectie. Ben je nieuwsgierig naar wat we nog meer hebben kom dan naar onze winkel.

2 months ago

Tiny Van Ee-de Schipper met haar prachtige blackfin montuur, we wensen je veel kijk plezier.

2 months ago

Morgen zijn we weer open tot 16.00. Bij aankoop van een complete bril een paar zonneglazen kado, ook multifocaal! Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

2 months ago

Dat een sportbril op sterkte het sporten leuker en veiliger maakt, dat weten we allemaal. Voor sportbrillen op sterkte kun je altijd bij Aafjes Optiek terecht! Vanaf zaterdag 4 mei zijn we weer open.

2 months ago

Een hele blije klant met een super gave Anne et Valentin zonnebril, heel veel plezier ervan Laura.

2 months ago

Morgen zijn wij nog de hele dag open tot 17.30 en dan gaan wij er even een weekje tussen uit. Zaterdag 4 mei zijn we weer open vanaf 9.30 tot 16.00.

2 months ago

Een prachtig Anne et Valentin montuur voor de serieuze denker

« 3 of 7 »