Contactlenzen

Voor elke situatie een passende lens.

Er zijn veel verschillende soorten contactlenzen; daglenzen, maandlenzen, multifocale lenzen, nachtlenzen en vormvaste lenzen. Maar wat is nu de beste lens voor je?

Wil je lenzen afwisselen met een bril? Lenzen alleen voor vakantie of sporten? Multifocale lenzen met de ene dag meer zicht voor veraf en de andere dag meer voor dichtbij? Maatwerk vormvaste lenzen voor het zuiverste zicht? Mogelijkheden genoeg en we helpen graag met het zoeken naar de juiste kijkoplossing.

Draag je al lenzen maar zijn er klachten? Zoals onscherp zicht, irritaties, droge ogen? Laat je informeren of probeer vrijblijvend de nieuwste generatie contactlenzen*.

Niet alleen goed zien maar ook de omgang met de lenzen is belangrijk. Door de aanpassing en de controles houden we het oog en de gezondheid daarvan in het zicht. Wij werken daarom ook met een compleet lenzen pakket. Een half jaar contactlenzen, vloeistof, controle en een nieuwe lens bij breuk of verlies. Zo kunnen we de gezondheid van de ogen blijven waarborgen. Een compleet lenzen pakket voor een half jaar is er vanaf €139,-

U draagt de contactlenzen, wij dragen de zorg.

Informeer of kom eens langs voor een vrijblijvend advies.

*vraag naar de voorwaarden.