Brillen

Échte optiekmerken zoals Anne et Valentin, JF-Rey, ProDesign, Ic! Berlin, Blackfin, etc. Met deze merken geven wij u een eigen, passende look. Deze merken onderscheiden zich door kwaliteit, pasvorm en uitstraling.

Hier zit voor iedereen wat bij, voor elk budget. Zoekt u wel onze aandacht, service en kwaliteit voor een kleiner budget? We leveren glazen in alle prijzen en hebben een huiscollectie van prima kwaliteit voor een complete prijs van €149,-

Loop gewoon eens binnen en laat u verrassen!

Anne et Valentin logo Voor de slimmerik, voor de ernstige denker, maar ook voor de vrije en ongecompliceerde geest: Anne et Valentin werkt verder aan de creatie van fraaie, opvallende brillen, voor wie het genoegen wil hebben helemaal zichzelf te zijn!
Ray-Ban logo Ray-Ban is al sinds de jaren ’30 een van de grootste merken wereldwijd. Als je een zonnebril zoekt kom je toch altijd snel uit bij de Aviator, Club master of Wayfarer. Dit is mogelijk dankzij de hippe en tijdloze designs van Ray-Ban in combinatie met de onevenaarbare kwaliteit.
J F REY jean francois rey logo De chique maar toch flitsende monturen van JF Rey staan voor een ongekende kwaliteit. Deze monturen zijn vervaardigd uit prachtige materialen in een zeer gestroomlijnde architectuur. De brillen van JF Rey hebben geen gebrek aan stijl!
Vogue Logo Vogue springt uit de rest door de zeer unieke en brede selectie van kleurrijke monturen, unieke details en onevenaarbare kwaliteit. De frames van Vogue eyewear staan gelijk aan prachtige monturen die een bril veranderen naar een uniek fashion accessoire.
 Mexx_logo Mexx omschrijft zichzelf als ‘Metropolitan Casual’ en laat zich inspireren door het leven in grote steden. Zo laat Mexx internationale ontwerpers uit allerlei verschillende landen de unieke Mexx monturen ontwerpen. Deze brillencollectie van Mexx is trendy, fris, elegant kortom de juiste mix van mode en een beetje brutaliteit.
 Vinyl-Factory-Logo Vinyl Factory brengt ons terug naar de charmes van de jaren zestig en zeventig.Dit merk voegt twee passies samen, brillen en muziek waardoor een soms prettig gestoorde collectie is ontstaan. Zo hebben alle monturen namen van popsterren uit het verleden en heden.Alle monturen zijn tot in detail afgewerkt met het einde van de veren in de vorm van een gitaarhals en het bijgeleverde reinigingsdoekje in de vorm van een vinylplaat.Vinyl Factory biedt zowel dames, heren als kinderbrillen. Ook voor aparte en echt gave zonnebrillen kunt u bij ons terecht.
diesel-logo-vector Monturen van het merk Diesel zijn stoer, snel en trendy. Dit Italiaanse merk levert mooie brillen voor personen met een individuele stijl. Zien en gezien worden! Met een montuur van Diesel maakt u een fashion statement.
2000px-Adidas_Logo.svg Adidas is al jaren lang één van de grootste spelers op sportgebied met een uitgebreide collectie aan sportartikelen. Brilen kunnen hierbij natuurlijk niet ontbreken. De adidasbrillen zijn speciaal voor de echte sportieve dames en heren onder ons.
vanni Het Italiaanse brillen- en zonnebrillenmerk Vanni, is trendsetter op het gebied van bouwkundige technieken, deze technieken worden dan ook toegepast in het ontwerpen van nieuwe monturen. Harmonie tussen vormen, kleuren en verschillende materialen zorgen voor speciale Vanni brillen en zonnebrillen.
EMPORIO_ARMANI_logo Een merknaam die overal ter wereld gekoppeld wordt aan modieuze Italiaanse designs. Deze koppeling is dan ook zeker van toepassing op de fashionable moturen voor zowel dames als heren. Iedere bril is met trots uitgevoerd met het Emporio Armani logo en benadrukt een strakke vormgeving.
logo Het Belgische merk Michel Henau legt de nadruk op design, originaliteit, tijdloosheid en functionaliteit. Daarnaast zitten ze comfortabel en staan tegelijkertijd in harmonie met het gezicht, zowel qua vorm als kleur. Bent u op zoek naar een échte exclusieve bril? Dan zijn de monturen van Michel Henau zeker iets voor u!
 berlin_logo De monturen van ic! Berlin zijn zeer licht, dit maakt het dragen van een ic! Berlin bril super comfortabel. De brillen zijn gemakkelijk te herkennen aan het experimetele karater van de monturen. Van strak tot speels en van stijlvol tot stoer, ic! Berlin heeft voor ieder wat wils.
Dit Franse merk richt zich voornamelijk op het bescheiden maar toch charmante en modern herensegment.Facconable heeft verschillende lijnen. Één daarvan is `New Vintage` waarin nogstagische elementen het heden en verleden laten weerspiegelen.Deze lijn omschrijft zich als comfortable en tijdloos.
Prada Logo Het Italiaanse designmerk Prada verzorgt jaarlijks een stijlvolle, moderne en klassieke (zonne)brillenlijn, van de hoogste kwaliteit. Kwaliteit, pasvorm en design zijn punten waar Prada voortdurend naar streeft. Bent u op zoek naar een stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige bril? Dan past Prada perfect bij u!
 logo-prodesign_black ProDesign streeft ernaar klassiek en clean te verenigen met brutaliteit en opvallende kleuren. Op deze manier blijven ze klassieke stijlen keer op keer updaten. De monturen van ProDesign Denmark worden ontworpen met het idee dat ze de lijnen van het gezicht complementeren en versterken. Dit resulteert in verfijnde ontwerpen, die een mooie en harmonieus geheel vormen.

 

liebeskind-logo De LIEBESKIND Berlin zonnebrillen kenmerken zich door een gewaagde, stoere uitstraling. Ondanks deze eigenschappen is het LIEBESKIND gelukt om de modellen elegant en mét een perfecte pasvorm te creëren van hoogwaardig acetaat. De brillen variëren in kleurrijke opvallende dessins met mooie matte of glimmende tinten.
SetSize870489-WM-LONDON-logo-col In 1996 begon Robert Morris met het ontwerpen van de William Morris London monturen. Tot op hedendaags is dit merk bescheiden en tijdloos en tegelijkertijd innoverend en vernieuwend. Het gebruik van verschillende materialen en kleuren welke elke collectie veranderd worden maakt dit merk geschikt voor iedereen.