Home

Zaterdag 19 & dinsdag 22 september is de winkel gesloten ivm familieweekend. Woensdag 23 september weer van harte welkom.

Oogmeting op 1,5 meter

Vanaf heden is het mogelijk om op een veilige afstand van 1,5 meter een oogmeting te doen. Graag, in goede gezondheid, tot ziens!
Wij zijn weer open volgens de reguliere openingstijden.

 

Een mooie bril kopen in een brillenwinkel in Zeeland

Zoek je een brillenwinkel in Zeeland waar je een mooie bril kunt kopen? Een bril kopen vergt de nodige tijd en aandacht. Kies je de juiste bril die écht op jouw lijf geschreven is? Dan kun je er goed mee zien en er goed mee uit zien! Een bril wordt dagelijks gebruikt. Daarom moet een bril goed passen. Met onze uitgebreide collectie brillen en vakkundige kijk op welk montuur het beste bij je past, zorgen wij ervoor dat jij een tevreden klant wordt.

De bril kopen die op je lijf is geschreven

Bij Aafjes Optiek hebben wij jarenlange ervaring in de particuliere optiek. De kennis die wij in huis hebben is dan ook eindeloos. Wij zorgen altijd voor goede aanpassingen van jouw glazen. Door de brede collectie is er voor ieder wat wils. Van de wat voordeligere designbrillen (v.a. € 149,-) tot aan de echte designmerken: iedereen slaagt bij ons voor het kopen van een bril die écht past. Bij het montuur koop je uiteraard altijd de bijpassende glazen.

Goed zicht mag gezien worden

Op zoek naar een fraai montuur die geheel afgemeten is op jouw zicht? Jouw bril op maat kopen doe je bij onze optiek in Kamperland, provincie Zeeland. In ons assortiment vind je diverse glazen, van eenvoudige voorraadglazen tot aan de meest geavanceerde multifocale glazen voor een multifocale bril. Ontdek meer over onze collectie door op de onderstaande foto’s te klikken. Zo ga je naar de gewenste pagina. Daar vertellen we je graag meer over onze merken en de verschillende collecties. Kom snel eens langs of maak een afspraak via 0113 373 744.

2 weeks ago
Foto's uit het bericht van Aafjes Optiek

Model LABYRINTHE 3 -optical - sunglasses- Concept Edition n°2

3 weeks ago
Foto's uit het bericht van Aafjes Optiek

Onze beroemde collectie WAVE die opvalt door haar esthetische plooien en het kleuren van dunne stroken roestvrijstalen lintjes. 🤓

JF REY WAVE Collectie

3 weeks ago
Foto's uit het bericht van Aafjes Optiek

Truida was heel erg toe aan een nieuwe sterkte. Het zicht was onrustig en het lezen werd steeds minder. 🤓

Het was al snel duidelijk dat het met een nieuwe sterkte veel beter zou zijn 👌

En na ... See more

3 weeks ago

Stijl is een manier om te zeggen wie je bent, zonder te hoeven spreken 🤔

🦩 FLAMINGO 🦩 STRAND 🏖| Blackfin Aura

3 weeks ago

Anita droeg een bril waarvan ze vond dat deze zelf ook niet meer echt kon.. 😉

Haar oog viel op een Anne et Valentin in de etalage. Nog veel meer brillen gepast maar niets kon deze mooie bril ... See more

3 weeks ago

BLACK LABEL

Een collectie ontworpen voor degenen die luxe zoeken.. 👌

3 weeks ago

Laurens zag alles nog heel goed en had helemaal geen last van de krasjes in zijn bril… 😉

Totdat hij zijn nieuwe bril opzette, de wereld werd toch weer wat scherper.

En wat een leuke bril heeft ... See more

3 weeks ago
Foto's uit het bericht van Aafjes Optiek

Model SKYLAB - Concept SKYLINE 😍

4 weeks ago
Foto's uit het bericht van Aafjes Optiek

Ina de Waal wil een mooie bril waar ze goed mee kan zien. Dat lijkt voor zich te spreken maar als je sterkte boven de -12 is dan is dit een (mooie) uitdaging! 👊

Samen met haar man deze mooie Anne ... See more

1 month ago

Na jarenlang een zwart met zilver montuur te dragen was het tijd voor iets anders. En dat is erg goed gelukt met deze mooie Etnia Barcelona.

De glazen zijn wat groter wat zorgt voor een mooie, open ... See more

« 2 of 27 »