Brillen

Bril

Een bril kopen vergt de nodige tijd en aandacht. Kies je de juiste bril die Γ©cht op jouw lijf geschreven is? Dan kun je er goed mee zien en er goed mee uit zien! Een bril wordt dagelijks gebruikt. Daarom moet een bril goed passen. Met onze uitgebreide collectie brillen en vakkundige kijk op welk montuur het beste bij je past, zorgen wij ervoor dat jij een tevreden klant wordt.

De bril kopen die op je lijf is geschreven

Bij Aafjes optiek hebben wij jarenlange ervaring in de particuliere optiek. De kennis die wij in huis hebben is dan ook eindeloos. Wij zorgen altijd voor goede aanpassingen van jouw (multifocale) glazen. Door de brede collectie is er voor ieder wat wils. Van de wat ‘instap’ designbrillen (v.a. € 169,-) tot aan de echte designmerken: iedereen slaagt bij ons voor het kopen van een bril die Γ©cht past. Bij het montuur koop je uiteraard altijd de bijpassende glazen.

Goed zicht mag gezien worden

Op zoek naar een fraai montuur die geheel afgemeten is op jouw zicht? Ontdek meer over onze collectie door op de onderstaande foto’s te klikken. Zo ga je naar de gewenste pagina. Daar vertellen we je graag meer over onze merken en de verschillende collecties. Kom snel eens langs of maak een afspraak via 0113 373 744.

Klik op de foto’s om naar de juiste pagina te gaan.

Onze merken

Kinderbrillen

Zonnebrillen