Contactlenzen

Wil je contactlenzen kopen maar weet je niet precies welk soort? Dan heb je bij ons de keuze uit een breed scala aan soorten. Er zijn namelijk veel varianten van contactlenzen die je kunt kopen, zoals daglenzen, maandlenzen, multifocale lenzen, nachtlenzen en vormvaste lenzen. Maar wat is nu de beste lens voor jou? Wij helpen je graag bij het uitkiezen van contactlezen die het beste bij je passen.

Voor elke situatie de passende lenzen kopen

Wanneer je bij Aafjes Optiek in Kamperland langs komt, kijken we altijd met uiterste zorg en persoonlijke aandacht naar jouw wensen. Wil je lenzen afwisselen met een bril? Of lenzen speciaal gebruiken voor vakantie of sporten? Multifocale lenzen met de ene dag meer zicht voor veraf en de andere dag meer voor dichtbij?Β Er zijn mogelijkheden genoeg en we helpen je graag met het vinden van de juiste kijkoplossing. Draag je al lenzen, maar zijn er klachten? Zoals onscherp zicht, irritaties of droge ogen? Laat je informeren ofΒ probeer vrijblijvend de nieuwste generatie contactlenzen! Vraag ons naar de voorwaarden.

Jij draagt de lenzen, wij dragen de zorg

Niet alleen goed zien, maar ook de omgang met de lenzen is belangrijk. Door de aanpassingen en de controles houden we het oog en de gezondheid daarvan nauwkeurig bij. Wij werken daarom ook met een compleet lenzen pakket. Een half jaar contactlenzen, vloeistof, controle en een nieuwe lens bij breuk of verlies. Zo kunnen we de gezondheid van de ogen blijven waarborgen. Een compleet lenzen pakket voor een half jaar is er vanaf € 139,-.

Informeer naar de mogelijkheden of kom eens langs voor eenΒ vrijblijvend advies. Wij helpen je graag aan goed zicht. Neem telefonisch contact op voor meer informatie via 0113 373 744.

*vraag naar de voorwaarden.