Maandlenzen kopen in Zeeland

Altijd Persoonlijke aandacht

Voor ieder wat wils

Puik afgestemd op uw ogen

Bij Aafjes Optiek in Kamperland, Zeeland kies je altijd uit een ruim assortiment met maandlenzen die je kunt kopen. Deze lenzen zijn zeer eenvoudig in gebruik en ook nog eens heel duurzaam. Handig wanneer je liever geen bril draagt en je fijne lenzen wilt voor dagelijks gebruik.

Kom langs of maak een afspraak!

Jouw eigen maandlenzen eenvoudig kopen

Comfortabele en zachte lenzen die fijn zijn om te dragen; de droom van iedereen die lenzen draagt. Je wilt dan ook maandlenzen kopen die jou zo goed mogelijk laten zien, dagelijks weer tot aan het eind van de maand. Maandlenzen zijn over het algemeen erg zacht, dun en laten voldoende zuurstof door. Ons personeel informeert je graag over de mogelijkheden en de verschillende merken. Wil je graag lenzen dragen tijdens het sporten of zoek je speciale multifocale lenzen? De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je al daglenzen hebt, maar hier klachten bij ondervindt. Dan laten wij je graag kennis maken met de nieuwste generatie contactlenzen. Benieuwd? Laat je bij ons informeren!

Samen op zoek naar de juiste kijkoplossing

Goed zien is erg belangrijk en daarom helpen wij je graag met de juiste kijkoplossing. Wanneer je bij onze winkel in Zeeland maandlenzen komt kopen, bieden wij je dan ook een compleet lenzen pakket aan voor een halfjaar vanaf € 139,-. Naast de lenzen ontvang je dan ook de vloeistof, periodieke controles en een nieuwe lens wanneer er een breuk of verlies ontstaat. Kom snel bij ons langs voor een vrijblijvend advies. Voor meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar via 0113 373 744.