Onze merken

Echte optiekmerken

Zoals Anne et Valentin, JF-Rey, Blackfin, William Morris London, Etnia Barcelona, Vinyl Factory, KINTO en nog meer moois. Met deze merken geven wij een eigen, passende look. Deze merken onderscheiden zich door kwaliteit, pasvorm en uitstraling.

Zoek je een bril met uitstraling & kleur, welke echt iets aan het gezicht toevoegt? Een bril die gezien mag worden? Dan zijn de monturen van Anne et Valentin en JF-Rey echt iets voor je.

Met de tijd mee, modebewust? Precies waar William Morris London & Etnia Barcelona goed in zijn! Moderne kunststof monturen en met name de metalen monturen in het zwart, zilver, goud en rosΓ© goed zijn helemaal van deze tijd.

Zoek je een bril welke je ’s ochtends op zet en de rest van de dag vergeet? Blackfin werkt met puur titanium en heeft daardoor een zeer prettig draagcomfort. Deze monturen zijn heel erg licht en met de flexibele veren passen ze altijd. En dat dunne en lichte brillen niet saai zijn is in deze collectie heel duidelijk te zien. Mooie lijnen en kleuren zorgen ervoor dat de bril echt wat doet in het gezicht.

Loop gewoon eens binnen en laat u verrassen!

Etnia Barcelona

Anne et Valentin

JF-Rey

Blackfin

Vinyl Factory

William Morris London

KINTO