Zonnebrillen

Een zonnebril met UV-bescherming kopen

Ook als de zon schijnt willen we er goed uitzien door een hippe zonnebril mét UV-bescherming te kopen. Van het mooie Etnia Barcelona, het design van Anne et Valentin tot de sportbrillen van Julbo: we hebben het allemaal.

Een zonnebril voor jezelf of je kind kopen

In ons uitgebreide assortiment kies je uit veel verschillende soorten zonnebrillen. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen hebben we een hippe collectie. Zo kom je stijlvol de zomer door, terwijl je geniet van goed zicht. Met onze oogverblindende merken zit er altijd iets voor jou of je kind tussen. Geheel afgestemd op de sterkte die jij nodig hebt! Een zonnebril met UV-bescherming kopen was nog nooit zo eenvoudig.

Let the sun shine

Natuurlijk vergeten we niet dat de bescherming van een zonnebril ook belangrijk is. Al onze zonnebrillen bieden volledige UV-bescherming. Voor wie veel op de weg of in de buurt van water of sneeuw is, zijn gepolariseerde zonneglazen sterk aan te raden. Deze glazen filteren de hinderlijke schittering die ontstaat doordat de zon reflecteert op lichte oppervlaktes, zoals water en sneeuw.

Kies jouw favoriet

Bij Aafjes Optiek ben je van harte welkom om de uitgebreide zonnebrillen collectie met UV-bescherming te bekijken en te testen. Wil je liever lenzen? Ook dat is bij ons mogelijk! Kom vooral eens langs bij deze opticien in de regio Goes om de mooie monturen te bekijken en geniet van persoonlijke aandacht met goede service. Onze medewerkers helpen je namelijk graag van A tot Z om tot de beste kijkoplossing te komen, waarmee je er ook nog eens fantastisch uitziet. Wil je een zonnebril met goede UV-bescherming kopen bij onze brillenwinkel in Zeeland? Bel voor een afspraak naar 0113 373 744. Iedereen is van harte welkom!