Zonnebrillen

Een zonnebril met UV-bescherming kopen

Ook als de zon schijnt willen we er goed uitzien door een hippe zonnebril mÊt UV-bescherming te kopen. Van de beste glazen van Maui Jim, het mooie Etnia Barcelona, het design van Anne et Valentin tot de sportbrillen van Julbo: we hebben het allemaal.

Een zonnebril voor jezelf of je kind kopen

In ons uitgebreide assortiment kies je uit veel verschillende soorten zonnebrillen. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen hebben we een hippe collectie. Zo kom je stijlvol de zomer door, terwijl je geniet van goed zicht. Met onze oogverblindende merken zit er altijd iets voor jou of je kind tussen. Geheel afgestemd op de sterkte die jij nodig hebt!

Let the sun shine

Natuurlijk vergeten we niet dat de bescherming van een zonnebril ook belangrijk is. Al onze zonnebrillen bieden volledige UV-bescherming. Voor wie veel op de weg of in de buurt van water of sneeuw is, zijn gepolariseerde zonneglazen sterk aan te raden. Deze glazen filteren de hinderlijke schittering die ontstaat doordat de zon reflecteert op lichte oppervlaktes, zoals water en sneeuw.